مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن به فرزند

با سلام و خسته نباشید پسر من دخترش رو در حال چت کردن همزمان با دوتا پسر میبینه و گوشی رو از اون میگیره ودوتا سیلی به اون میزنه دختر شکایت میکنه وپدرش رو به کودک ازاری متهم میکنه جناب دادیار بدون اینکه سوالی بکنه پدر رو دستگیر و شصت میلیون تومان قرار صادر میکنه والان سه ونیم ساله این پرونده در دادگاه میباشد وتا روز بیست وششم مهر پرونده باز شده با توجه به مدارکی که از دخترش داشته وبه دادگاه ارسال کرده وتوصیح داده که چرا دو سیلی زده ولی جناب قاضی اینه که یا باید زندان بری یا پابند الکترونیکی ببندی وهروقت میخواد توصیح بده اصلا نمیگدارن از خودش دفاع کنه در صورتی که دخترش هیچ شاهدی نداشته ایا اینهمه خون شهدا کجا رفته که این چنین از کارهای زشت و فاسد پشتیبانی میشه وپدری رو که از ناموسش دفاع میکنه اینجوری نا عادلانه محکوم بشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.موضوع قابل بررسی است.از طریق مشاور تلفنی دادراه می توانید به ارسال مدارک اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید