مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری توسط زن بابا

سلام.پسرم8سالش هست و پیش خودم زندگی نمیکند نامادری بالای سرش هست و بچه چه ازلحاظ جسمی چه روحی اذیت میکند و کتکش میزند فیلم از کتک زدن بچه توسط نامادریش دارم،آیا میتونم با شهادت بچه پیش قاضی و باهمین مدارک(فیلم)شکایت کنم و مجازات بشود نامادریس و جرمش با توضیحاتم که دادم خدمتتون چی هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه 123 اورژانس اجتماعی موضوع کودک آزاری فرزندتان را پیگیری نمایید همچنین می‌توانید طرح شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه
بلی دیه است
و به استناد همین حکم میتونی ببریش پیش خودت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام کودک آزاری شاکی شوید ومجازات آن حبس وجزای نقدی است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام دادخواست سللب حضانت علیه پدر با مدارکی که دارید بدهید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله حتما شکایت کیفری مطرح نمایید
اگر ضرب بدون اثر باشد شلاق یا حبس

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما هم می‌توانید به اتهام ضرب وجرح عمدی وکودک آزاری ازنامادری شکایت نماییدوهم می‌توانید به استناد همین فیلمها دادخواست سلب حضانت علیه پدرمطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اینجا عدم صلاحیت زوج را ثابت نمایید و حضانت را برای خود بگیرید