مشاوره حقوقی رایگان - استعلام وکالتنامه

یه خونه میخوایم بخریم این شخص که میخواد خونه رو به ما بفروشه میگه وکالتنامه داره از صاحب خانه چون صاحبخانه خارج هستش چطور بفهمیم وکالتنامه جعلی نیست واین معامله دردسر نداشته باشه

پاسخ ها :

محمد طاهری

محمد طاهری :

از وكيل كمك بگيريد متن نوع وكالت تعيين كننده است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اصالت وکالتنامه و اعتبار آن از طریق دفاتر اسناد رسمی و نیز سایت اداره ثبت قابل استعلام و احراز است . اسناد و مدارک ملک را کاملا بررسی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید تا
ابتدا استعلام بگیرد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر اسناد رسمی اصالت آن را تصدیق نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دفتر اسناد رسمی اصالت آن را تصدیق نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

حسب مورد از دفترخانه تنظیم سند وکالت نامه یا تصویری از وکالت نامه فروشنده را بگیرید و اطلاعات مندرج در آن را از طریق سایت زیر بررسی نمایید :
https://confirm.ssaa.ir/
اگر وکالت نامه از خارج از کشور ارسال شده به نظرم از سایت میخک باید استعلام کنید یا حضورا از مراجع مربوطه پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از دفتر تنظیم وکالت نامه استعلام بگیرید
و یا از سایت میخک بررسی نمایید