مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث

سلام بنده ماشینمو فروختم وخریدار ازم فرصت خواست منم سه ماه فرصت دادم اگه طرف تواین مدت سند نزنه و تعویض پلاک نکنه تکلیف انتقال تخفیف بیمه من چی میشه ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می تواند دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را به نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را به نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید