مشاوره حقوقی رایگان - انتقال تخفیف بیمه خودرو بدون فک پلاک

سلام وقت بخیر. من 14 سال تخفیف بیمه دارم ماشین رو فروختم ولی خریدار تعویض پلاک نکرده. آیا میتونم از پلاک قبلی به پلاک جدید خودم تخفیفات بیمه رو انتقال بدم؟ یا خریدار بعد چند ماه فک پلاک کنه میتونم تخفیف رو انتقال بدم ؟ یا راهی هست ، ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که فک پلاک نشده امکان انتقال تخفیف بیمه وجود ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال حقوقی نیست از اداره بیمه سوال شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تخفیفات قابل انتقال است از کارگزاری بیمه مربوطه درخواست دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از بیمه ی مربوطه پیگیری نمایید. بستگی به قوانین و مقررات آن بیمه دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر طبق آیین نامه جدید تخفیف متعلق به کد ملی است نه خودرو

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بنظر اول باید فک پلاک شود تا تخفیفات قابل انتقال باشد در غیر این صورت علیه ایشان دادخواست الزام به فک پلاک طرح دعوی کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
بله قابل انتقال است