مشاوره حقوقی رایگان - انتقال تخفیف بیمه خودرو قبل از فک پلاک

سلام وقت بخیر. من 14 سال تخفیف بیمه دارم ماشین رو فروختم ولی خریدار تعویض پلاک نکرده. آیا میتونم از پلاک قبلی به پلاک جدید خودم تخفیفات بیمه رو انتقال بدم؟ یا خریدار بعد چند ماه فک پلاک کنه میتونم تخفیف رو انتقال بدم ؟ یا راهی هست ، ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه مربوط به پلاک قدیمی شما است و مربوط به پلاک جدید نخواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق کارگزاری بیمه خود میتوانید تخفیفات را انتقال دهید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
شما می توانید انتقال دهید به نمایندگی بیمه مراجعه نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به توافق شما با خریدار دارد .

یک وکیل :

از طریق نمایندگی بیمه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تخفیفات مطابق آیین نامه جدید به شخص و کد ملی تعلق می‌گیرد نه خودرو

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد
از طریق اداره بیمه مربوطه پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق کارگزاری بیمه می توانید تخفیفات را انتقال دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر قبل از فک پلاک امکان انتقال تخفیف بیمه نمی باشد از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا راهور تقاضای توقیف پلاک نمایید.
بله هر زمان فک نمایند می توانید انتقال دهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با مراجعه به اداره بیمه از مسوول مربوطه راهنمایی بگیرید.