مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام .. من چهار سال پیش تصادف کردم و متهم فراری شد .. ایشان را گرفتم و دادگاه هم رای داد .. 4ماه و یک روز و یک سال هم برای همدستشان و پرداخت دیه توسط بیمه .. میخواستم بدونم بعد از پرداخت دیه من میتونم طلب مبلغ کنم بابت خرجهایی که کردم و رضایت بدم یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معلوم کنید طبق کدام ماده ایشون محکوم به حبس شدند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خسارات جانی باشد شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های درمان مازاد بر دیه را مطرح نمایید البته اگر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید. دادگاه حقوقی. البته بعضی دادگاه ها مازاد بر دیه را قبول ندارند و بعضی شعبه ها قبول میکنند و اختلافی است .اما در صورتی که با ادله اثباتی مخارج بیمارستان بیش از مبلغ دیه باشد احتمال قبولش هست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رای صادره را مورد بررسی قرار داد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دررویه های قضایی موصوع هزینه مازاد بر دیه اختلافی است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
این امر اختلافی است علی ایحال می توانید هزینه های مازاد بر دیه را مطالبه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مطالبه خسارت و وهزینه های مازاد بر دیه مورد اختلاف می باشد