مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف متراژ اضافه

قطعه زمینی چند سال پیش با طول و عرض و مساحت مشخص خریدم که بعد از چند سال تصمیم به فروش گرفتم که هنگام دوربین زدن مشخص شد که طول و عرض تغییر و مساحت 8 متر زیادتر از چیزی هست که خریدم و علت چون زمینهای همجوار از زمینهای تفکیکی بود هنگام سند گرفتن متراژهای اضافه رو زمین اینجانب سرشکن شده،بنده در هنگام فروختن عین قباله قبلی فروختم و متراژ اضافه را نفروختم و متراژ اضافه در دست خریدار جدید هست،سوال اینکه خریدار جدید هنگام سند زدن که ثبت یو تی ام زد آیا بنده در مورد متراژ اضافه پاسخگو باید شوم یا اینکه خریدار جدید مابه التفاوت را باید به صاحب نسخ پرداخت نماید؟ ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که سند را گرفت آنوقت شما می توانید مابه التفاوت قیمت متراژ اضافی را مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مابه تفاوت را مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید قیمت متراژ اضافه را به شما پرداخت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما متراژ اضافی را در مبایعه‌نامه نفروخته باشید هیچگونه مسئولیتی نخواهید داشت
و خریدار جدید مسئولیت خواهد داشت و باید ثمن متراژ اضافی را
به مالک نسخ پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دارد تا میزان تجاوز براورد شود و شپس دادخواست مرتبط تقدیم گردد