مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

فردی اموال مورد بیمه خود را برای دریافت خسارت از بیمه بصورت عمدی آتش میزند. شرکت بیمه علیرغم آگاهی نسبت به عمدی بودن آتش سوزی برای رعایت حال شخص بیمه شده که فردی صاحب نفوذ است خسارت وارده را به وی پرداخت می کند. آیا فرد مورد نظر به جرم شروع به کلاهبرداری قابل مجازات است؟ ممنون میشم توضیح بدهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر شرکت بیمه از ایشان شکایت نماید و عمدی بودن آتش سوزی ، ثابت بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می فرمایید شرکت بیمه خود متوجه عمدی بودن آتش سوزی بوده لذا بحث کلاهبرداری کاملا منتفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحصیل مال از طریق نامشروع محسوب می شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بزه دیده باید فریب خورده باشد حال که شرکت بیمه آگاه است کلاهیرداری نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحصیل مال از طریق نامشروع محسوب می شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جرم کلاهبرداری زمانی مصداق پیدا می کند که فرد حتماً توسل به وسایل متقلبانه صورت گرفته باشه و در نتیجه آن فرد فریب خورده و اغفال شود و نهایتاً در اثر این فریب خوردگی، مال خود را در اختیار کلاهبردار قرار دهد.در صورت اگاه بودن شرکت بیمه که کلاهبرداری محقق نشده است.