مشاوره حقوقی رایگان - سند به نام

ضامن دوستم شدم اقساط معوقه دارد، بانک گفته نامه توقیف میزنن واسه خودرو
میتوانم سند به نام همسرم بزنم و آیا بانک دیگر نمیتواند توقیف کند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام سوال قدری مبهم است .اگر ضامن وام شده اید درصورت عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده شما موظف به پرداخت اقساط بانک هستید وپس از تسویه کامل واخذ تاییدیه بانک می توانید علیه وام گیرنده طرح دعوای مطالبه وجه نمایییداگر خودرو در رهن بانک باشد که حق نقل وانتقال ندارد وبا فرض این کار شما فروش مال غیر انجام داده اید وممکن است بانک علیه شما بابت فرازر از دین اقدام نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر معامله صوری نباشد بله می توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر هنوز حکم توقیف اموال ، صادر نشده شما میتوانید اموال خود را
انتقال بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قبل از توقیف می توانید انتقال دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
در این صورت بانک نمی تواند توقیف کند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر هنوز حکم توقیف اموال صادر نشده است شما می توانید اموال خود را انتقال دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام اگر هنوز حکم توقیف اموال ، صادر نشده شما میتوانید اموال خود را انتقال بدهید