مشاوره حقوقی رایگان - فرم ج طرح مسکن

با سلام . من از سال 83 مستاجر هستم . همسرم تقریبا چند سال پیش بدون خبر به ما چون فکر میکرده مسئله ی مهمی نیست. برای یکی از آشنایان خانه ای را به اسمش زده و فروخته . چون خود اون شخص نمیتونسته. الان که برای مسکن ملی فرم ج قرمز شده متوجه این موضوع شدیم. چگونه میتونم ثابت کنم که اگر خونه داشتم چرا باید خودم مستاجر باشم و هر سال در خونه هایی زندگی کنم که بعضی سالها به 60 متر هم نمیرسیدند. اصلا راهی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدارک لازم به اداره راه و شهر سازی شهرتون مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اداره راه و شهر سازی مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره راه و شهرسازی موضوع را پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اداره راه و شهرسازی سازی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
به اداره راه و شهرسازی با مدارک لازم مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حضورا به
سازمان مسکن و شهرسازی مراجعه نمایید و توضیح بدهید و مدارک خود را ارائه بدهید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به اداره راه و شهرسازی برای پیگیری موضوع مراجعه فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره راه وشهر سازی مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید از طریق خود سامانه هم درخواست اعتراض زنیدد بررسی می شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به سازمان مسکن و شهرسازی مراجعه کنید و اگرجواب مکتوب منفی گرفتید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید