مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام
من حسابم با عنوان کلاهبرداری توسط یک خانم در کرمان مسدود شده من این خانوم رو اصلا نمی شناسم و پولی هم به حسابم نیومده، من ساکن رشت هستم و حسابم رو دادگستری کرمان مسدود کرده و شرایط این که حضوری برم اونجا رو ندارم،چطور میتونم شماره تماس این خانوم رو پیدا کنم یا حسابم رو باز کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.وکیل بگیرید -ازطریق سامانه اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یا وکیل بگیرید یا با شعبه تماس حاصل فرمایید