مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل کلاهبرداری

سلام من مدتی مواد مخدر صنعتی مصرف میکردم دوستان ناباب منجر به کلاهبرداری شدن واز کارت های بانکی من استفاده میکردند و الان تمام حساب هایم مسدود هست. لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید خسارت آنهایی که سرشان کلاه رفته پرداخت کنید و از دوستان ناباب مورد نظر شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید و باید عدم اطلاع خویش را اثبات نمایید