مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و سواستفاده از کارت بانکی

سلام من یک کارت بانکی در اختیار کس قرار داده بودم از ایشان بازورگیری دزدیده شده ورمزیار را هم در اختیار سارقان قرارداده هم حساب خود شخص را خالی کردن وهم داخل سایت آگهی گوشی فروختن ومبلغ 8ملیون از شخص سوم گرفته وشخص سوم از من که صاحب حساب هستم شکایت کرده وحساب رو مسدود کرده چکار باید بکنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما اقدام علیه خود نموده‌اید هم شما که کارتتان را در اختیار کسی دیگر قرار دارید و هم آن شخص و هم سارق همگی مجرمید