مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

با سلام بنده به یک راننده سواری شخصی بابت باری که برام آورد بابت چند کیسه ماسه و کرایه خودش روی هم مبلغ 40000 هزار تومان اشتباهی زیادتر پول نقد دادم و طی تماس تلفنی و دیدار حضوری گفت که پول اضافی رو پس میدم ولی پول رو پس نداده و تلفنم جواب نمیده محل زندگی و کارش نزدیکای خونمون هس و گاراژی که بعضی وقتا از اونجا بار میزنه چکار میتونم بکنم ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اقدام قانونی انجام دهیدجهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی سامانه در ارتباط باشید