مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

سلام و درود بنده سه میلیون وصد به حساب یک خانم واریز کردم و الان میخوام پولمو ازش پس بگیریم،شماره همراه خاموش و کارت عابر هم مسدود کرده فقط رسید پول رو دارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به شورای حل اختلاف محل سکونت ایشان باید دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد و دست نوشته و چت و یا شاهدی دارید میتوانید علیه وی دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید و به فیش پرداخت بانکی استناد نمایید و