مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا

با سلام خدمت وکلای محترم
یک ماه پیش از سه نفر به جرم تهمت ، افترا و نشر اکاذیب شکایت کردم
پرونده به شورای حل اختلاف رفت
ان سه نفر کامل اتهامات را رد کرده و انکار کردن
سوال بنده این است :
1:آیا همین صورت جلسه شورای حل اختلاف (انکار ان سه نفر و امضای ایشان مبنی بر اینکه ما ادعایی نکردیم و تهمتی نزدیم )ارزش قانونی دارد ؟
2:دیگر اینکه ایا امکان دارد من بخاطر اینکه ممکنه بعدا دوباره اتهامی به بنده بزنن پرونده را در همین حالت نگه دارم برای مدتی و رضایت ندهم و پرونده را نبندم؟
که اگر دوباره حرکتی کردن پرونده را به جریان بیندازم؟

ممنون میشم جواب بدبن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا رفته اجازه دهید پرونده به دادسرا برود در آنجا کتبا تقاضای ترک تعقیب نمایید در اینصورت یکسال فرصت دارید دوباره پرونده را به جریان بی اندازید .
البته اگر دلیل و‌مدرک‌شما جهت اثبات جرم کافی نباشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع در صورت عدم حصول به دادسرا ارجاع می گردد