مشاوره حقوقی رایگان - خط انداختن روی ماشین

سلام من ماشینمو جایی پارک کرده بودم و شماره گذاشته بودم اگه مزاحمه ورش دارم توی بانک بودم یه اقایی تماس گرفت شاکی که بیا ماشینو وردار سریع رفتم ورش دارم همچنان غر میزد یه ساعته منو کاشتی و اینا. حسم گفت خط انداخته رو‌ ماشینم که صفرم بود. جابه جا کردم وقتی رفت دیدم بله یه خط عمیق با سویچش انداخته. الان میخوام بهش اس ام اس بدم اگه تو خط انداختی برات ثروت ارزو میکنم جبران عقده هات بشه. این اس ام اس میتونه جرم باشه؟ چون نمیتونم اثباتش کنم شاهد ندارم و به شدت آزارم میده.ماشینم صفربود ?

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام متاسفانه درصورت نبود شاهد یا فیلم دوربین مدار بسته بانگ امان اثباتش سخته

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر چنین پیامکی به صلاح نیست اگر شاهدی دارید یا فیلمی از ایشان بدست آوردید( از مغازه های اطراف و غیره) همچنین با درخواست بازبینی دوربینها و تحقیقات محلی شکایت خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بهتر است حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است مشکل ساز شود . اگر مطمئن هستید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پیشنهاد بنده این است که چون ادله شکایت و اثبات جرم تخریب وجود ندارد حتی پیامک هم ندهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جای نگرانی نیست. این پیامکی شما ارسال کرده‌اید نمی‌تواند اثبات‌کننده جرم باشد. و با شرایطی که جنابعالی توصیف کرده‌اید، جرمی را انجام نداده‌اید و عمل شما پیگرد قانونی نخواهد داشت.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بهتر است پیامکی ارسال نشود تا عواقب بعدی برای شما نداشته باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

این مطلب توهین آمیز نیست که عواقب قضایی و کیفری داشته باشد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در جرم بودن این پیام نظر مشخصی نمی توان داد ولی در مجموع بهتر است از ارسال پیامک خودداری کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
بهتر است چنین پیامکی ارسال نکنید و چنانچه نمیتوانید گذشت کنید موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
انجام ندهید.
دوربین بانک را چک کنید اگر مشخصش است شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است دوربینها ی محل بازبینی گردد تا ارسال پیامک

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
توصیه نمیکنم پیام دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
خط انداختن روی ماشین که باعث آسیب به خودرو و خسارت مالی برای شما شده است، قطعاً یک جرم محسوب می‌شود و می‌توانید از طریق شکایت از شخصی که خط را انداخته، اقدام به جبران خسارت کنید. این امر به شرط اینکه بتوانید هویت شخصی که خط را انداخته را شناسایی کنید، ممکن است.

اما به دلیل عدم وجود شواهد و شاهدان، ارسال پیامک به فردی که فکر می‌کنید خط را انداخته، نمی‌تواند به عنوان شواهد قابل قبول در دادگاه محسوب شود. بنابراین، بهتر است که در این مورد ابتدا به پلیس گزارش دهید تا بررسی‌های لازم را انجام داده و در صورت امکان، شاهدان مناسب را شناسایی کند. همچنین، اگر خسارتی به خودروتان وارد شده، می‌توانید این خسارت را به شرکت بیمه خودروتان گزارش دهید و در صورتی که شرایط بیمه این خسارت را پوشش دهد، جبران خسارت شما صورت خواهد گرفت.