مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت

با سلام مادربزرگ من میشه همسر دوم پدر بزرگم. خانه ای که مادر بزرگ من در آن زندگی می‌کند به نام خودش هست و سند دارد. پدربزرگ من حدود 1سال است زوال عقل دارد بچه های همسر اولش از او وکالت گرفته اند. پدربزرگ من برای کارهای شهرداری از مادربزرگ من وکالت گرفته حدود 10 سال پیش بچه های همسر اولش قصد دارند با این وکالت این خانه را از مادربزرگ من بگیرند. پدربزرگ من حدود 2 هفته پیش فوت کردند. الان ما باید چه اقدامی انجام دهیم تا این خانه را از مادربزرگ من نگیرند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با فوت وکیل یا موکل وکالت باطل خواهد شد مگر قبل از فوت پدربزرگ ، سند منزل به صورت قطعی انتقال پیدا کرده باشد
که در این صورت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت یکی از طرفین، قرارداد وکالت باطل می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اگر پدر بزرگوارتان به وکالتی داده باشد با فوت از اعتبار قانونی برخوردار نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با فوت وکالت باطل می گردد مگر قبل از فوت انتقال رسمی صورت گرفته باشد یا مبایعنامه ای تنظیم شده باشد