مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به دو نفر

سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز و گرامی ... مادرم حدود 10 سال پیش زمینی را به ما فروخت حالا بعد10سال همان زمین را به خواهر مولتی میلیاردرم فروخت... خواهرم از بی سوادی وکهولت سن مادرم سوء استفاده کرده تا این که رفته وسند هم گرفته آقای وکیل باتجربه شما دارید آیا میتوانم زمینم را پس بگیرم یانه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باتوجه به توصیحات شما فروش مال غیر انجام گرفته مالکیت معامله مقدم صحیح ودومی باید جهت استرداد ثمن‌ معامله وغرامات اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر شما مبایعه نامه داشته باشید حتما شما مالک زمین
محسوب میشوید و باید با توجه به مفاد قرارداد دادخواست مناسب اقامه نمایید
و اگر مبایعه نامه نداشته باشید باید ابتدا دادخواست اثبات بیع شفاهی را اقامه کنید و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .