مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدارک خانه و بانک

سلام و روز بخیر. مادر اینجانب نزدیک سه ماهی فوت شدند ایشون در صحبتهاشون بهمون گفته بودند خونه ای در ابن باویه از پدرشون به ارث بردن و دارند و مستاجر دادند و مقداری طلا در بانک ولی متاسفانه کرونا اجازه بهشون ندادند و فوت شدند و ما هیچ مدرکی نداریم چون خونه قدیمی هم بوده تو سیستم ثبت نشده ، حالا من دختر موندم چکار کنم البته میخواستم وکیل هم بگیرم ولی میترسم این حرفها تخیل مادرم بوده باشه و هزینه کردنم به جایی نرسه

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

میتونید ابتدا به ساکن از مراجع ذی ربط استعلام بفرمایید تا صحت حرفای مادرتون اول محرز بشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از مراجع مربوطه نسبت به صحت گفته های مادرتان جویا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در خصوص ملک از آشنایان و فامیل اطلاعاتی کسب کنید در خصوص طلاها باید لوازم مادر را جستجو کنید تا سند و مدرک بابت صندوق امانات بانک یا اگر طلا را برای گرفتن وام گرو گذاشته اند پیدا کنید