مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال و دارایی های متوفی

باسلام
سوال جواب هارو مطالعه کردم ولی متاسفانه همه فقط اشاره کردن سوال من این هست که برای استعلام دارایی ها و اموال چه مدارکی نیاز هست به کجا باید مراجعه کرد تا جواب بدن شورای حل اختلاف استعلام انجام نمیده برای دارایی هایی دیگه مثل سپرده بانکی. بورس چطور میشه استعلام گرفت و سوال اخر اینکه این استعلام کشوری انجام میشه یا استانی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجرای احکام انجام می دهد و کشوری است و محکوم له باید درخواست کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرای احکام درخواست بدید انجام میدن

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تقسیم مشترک بدهید و درخواست استعلام اموال متوفی را از مراجع ذیصلاح بخواهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحصیل دلیل برعهده شما هست نه مرجع قضایی