مشاوره حقوقی رایگان - املاک متوفی

سلام.
وراث از موجودی املاک متوفی خبر ندارند. روش استعلام با داشتن انحصار وراثت چگونه است؟ آیا دادگاه نامه به اسناد میفرستد یا اداره مالیات

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید تقاضای استعلام از ادارات ذی ربط کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم را ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تحریر ترکه بدهید که در این صورت می توانید از مراجع مربوطه استعلام نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست تقسیم ماترک بدهید. دادگاه با درخواست شما از اموالی که سند رسمی داشته باشد استعلام می کند. مانند اداره ثبت - راهور - بانکها .
اسناد عادی قابلیت استعلام رسمی ندارند.
می توانید درخواست استعلام ازحج و زیارت را هم بخواهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
با استعلام از اداره ثبت و پلیس راهور و مخابرات و اتحادیه املاک جهت کد رهگیری، و سازمان بورس و اوراق بهادار...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تحریر ترکه تنظیم نمایید و درخواست استعلام از مراجع ذی ربط را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ورثه باید دادخواست تحریر ترکه را اقامه نمایند و درخواست استعلام سه گانه از اداره ثبت و بانک مرکزی و راهور را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید و تقاضای استعلام اموال از دارایی و سازمان ثبت نمایید یا از طریق تامین دلیل اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با سلام ، دادخواست تحریر ترکه با استعلام از سازمان ثبت و تقسیم ارث بدهید. اگر خواستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا از طریق پیام رسان برای شما دادخواست بنویسم. وکیل کشاورز هستم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست تحریر ترکه و تقسیم آن را مطرح بفرمایید تا استعلامات لازم گرفته شود و سپس مالیات بر ارث را بپردازید تا بتوانید از آن مال استفاده نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به اداره ثبت اسناد و املاک تقاضا بدید که نامه ارسال نمایند ار اداره بورس و همراه اول و راهور هم استعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اقامه دادخواست تحریر ترکه اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه با اداره ثبت اسناد و املاک کشور جهت شناسایی اموال غیرمنقول متوفی مکاتبه خواهد کرد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تقاضای تحریر ترکه نمایید

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.سوال نامفهوم است.چنانچه اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نموده اید با تسلیم دادخواست تحریر ترکه می‌توانید تقاضای استعلام از اداره ی ثبت اسناد و املاک یا بانک مرکزی جهت شناسایی حساب ها یا دیگر اموال نمایید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام، زمانی که شما درخواست تحریر ترکه بدید میتوانید از شورای حل اختلاف درخواست استعلام از مراجعی که احتمال می دهید اموالی به نام ایشان هست را بدهید

یک وکیل :

سلام شما می توانید با تقدیم دادخواست تحریر ترکه و سپس انجام استعلامات سه گانه از دارایی متوفی از جمله املاک ایشان که دارای سند رسمی می باشد اطلاع حاصل نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تقاضای استعلام از ادارات ذی ربط کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

گواهی انحصار وراثت اخذ نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه بدهید...

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام دادخواست
تحریر ترکه به آخرین محل اقامت متوفی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با داشتن انحصار وراثت دادخواست تحریرترکه و تقسیم مطرح نمایید از ادارات ذیربط استعلام می گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

با درخواست تحریر ترکه و تقاضای استعلام از

مراجع ثبتی

راهور

بانک ها

می شود دارایی ایشان را کشف نمود.

پردیس جعفری

سرکار خانم پردیس جعفری :

با سلام
بسته به سایر شرایط اوضاع احوال میان وراث و ماترک میتوانید تحریر ترکه و یا تقسیم آن را از دادگاه بخواهید .