مشاوره حقوقی رایگان - شروط قبل از ازدواج

سلام خسته نباشید من مدتی است قصد طلاق به دلیل بیماری افسردگی از همسرم را دارم اما دادگاه رای را به همسرم داده است و او هم طلاق نمیده من هم بهش میگم باید سه تیکه جنس که جزو شیربهاست رو تهیه کنی ولی او می‌گوید گرون است تاکی میتوان صبر کرد آیا طلاق را میدهند که نتوانست اجناس را تهیه کند ممنون.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.خیر .طلاق از سوی زوجه منوط به اثبات تخلف زوج از 12شرط مندرج در سند نکاحیه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ابعاد گوناگونی دارد . حسب اینکه زیر سقف زندگی می کنید یا عقد هستید و هنوز زیر یک سقف نرفته اید پاسخ متفاوت خواهد بود . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

در ماده 8 بند 1 تا 14 قانون حمایت خانواده که مقرر نموده برای خانم این امکان وجود دارد که تقاضاي گواهی صدور عدم امکان سازش بکند
صرف نظر از اینکه بیماری افسردگی برای زوج به شما حق طلاق نمی‌دهد ولی در بند 2 ماده اخیر الذکر مقرر گردیده است که استنکاف شوهر از حقوق واجبه زن که در صورت احراز این مطلب میتوانید تقاضاي گواهی عدم امکان سازش نمایید با توجه به اینکه تهیه شیربها برای زن از طرف شوهر جزو حقوق واجبه وی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق ناحیه زوجه یا موارد عسرو حرج را اثبات نماید یا شروط 12 گانه ضمن عقد نامه شما محقق شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تهیه مسکن و اثاث منزل بدهید اگر نتوانست می توانید دادخواست طلاق بدهید