مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن راننده مقصر

سلام ماشینی از پشت به ماشین من زدو فرار کرد من هم شماره پلاکش را دارم و هم عکسی که گرفتم راننده مشخص هست در ضمن هم راهنمایی و هم کلانتری امد و صورتجلسه کردن.لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

بعد از تنطیم گزارش پاسگاه و تنظیم کروکی شما میتونید طرح دعوی کنید علیه راننده متواری و ضمن اینکه حتما گواهی پزشکی قانونی هم تهیه کنید بعد از شکایت مراحل بعدی رو پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پس از گزارش افسر ومیزان تقصیر طرح دعوا نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کتبا تقاضا نمایید تا مالک پلاک را شناسایی و احضار نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را مطرح و سپس مطالبه خسارت را به استناد شماره پلاک خودرو اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوا کنید