مشاوره حقوقی رایگان - دیه و طول درمان

سلام من حدود 1 ماه هست تصادف کردم و 3 ماه طول درمان برای من نوشتن.آیا بعد از 3ماه دیه و خسارت مدتی که نتونستم کار کنم مشخص میشه؟ میشه راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از سه ماه خوب بشید دادسرا پرونده رو جهت صدور حکم ارسال میکنه دادگاه.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای خسارت مدتی که نتوانسته اید کار کنید جداگانه باید دادخواست تنظیم کنید . البته مراجع در این خصوص حکم به چنین خسارتی نظر اختلافی دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از سه ماه
ممکن است دوباره طول درمان تمدید بشود
و دیه به شما تعلق خواهد گرفت ولی برای خسارت بیکاری باید دادخواست جداگانه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجدد بررسی میشود اگر نیاز بود دوباره تمدید و اگر نیاز نبود بر اساس آن دیه مشخص میشود.خسارت را باید در دادخواست مطالبه کنید تا به شما تعلق بگیرد‌

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر پس از اتمام دوره طول درمان در نظر گرفته نشود پرونده از دادسرا به دادگاه ونهایتا رای وتعیین دیه می گردد.برای موعد عدم کارهم بایستی جداگانه دادخواست دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر بعد از سه ماه خوب شوید دادسرا پرونده را جهت صدور حکم به دادگاه ارسال می کند �ای خسارت بیکاری می‌توانید دادخواست جداگانه ای را مطرح نمایید