مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی شکایت در مورد اقدام به قتل

زندایی دختر خالم طلاهاش و دزدیده بود تا الان بهش میگفت پست میدم دیروز براش پیام فرستاده که بیا طلاهات و بدم پیامشم داره وقتی با سه تا بچه کوچیکش رفته بود با چوب و چاقو ریختن سرش میخواستن بکشنش تونسته فرار کنه بردنش بیمارستان سرش شکسته الان میخواد شکایت کنه بعد کلانتری که رفته گفتن چون افغانی هستی نمیتونی شکایت کنی در صورتی که اون پاسپورت داره چطور میتونه شکایت کنه اگه شکایت کنه حکم اون زنه چیه؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام طبق قانون مجازات اسلامی ، جرایمی که ایرانیان در خاک ایران مرتکب می شوند ولو جرم را بر روی غیر ایرانی مرتکب شوند ، قابل رسیدگی در محاکم است . همچنین این جرم ، ضرب و جرح است و نه اقدام به قتل . برای شکایت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نماید راهنمایی می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیرررر میتواند شکایت نماید و باید در دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری ضرب و جرح و ... را مطرح نماید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،می تواند شکایت ضرب و جرح از طریق دفتر خدمات قضایی نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دادسرا شکایت خود را ثبت کنه.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت ضرب و جرح را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید