مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه مهریه

سلام وقت شما بخیر
بنده سال 1399 با پسرعموی خودم ازدواج کردیم که هم بنده هم ایشان ازدواج دوممان بود.ایشان قرار به اجاره منزل مسکونی برای شروع زندگیمان انجام دهند اما چند ماه به دلالیل مختلف موضوع را عقب می انداختند با توجه به اینکه هم ایشان هم بنده ازدواج دوممان بود و این مدت در منزل پدرم زندگی میکردیم با همسرم و کل هزینه ها با پدرم بود و ایشان دو ماه هست که من را ترک کردند و بعد گفتند دیگر نمیخواهند با من زندگی کنند و قادر به تهیه منزل نیستند من تقاضای مهریه از طریق اداره ثبت دادم اما مالی نداشت و مبلغ اندکی در حساب بانکی داشت حال برای سایر مهریه باید چه اقدامی کنم و نحوه گرفتن نفقه بنده به چه صورت است و باید ایشان نفقه را از روز عقد به من بدهند با توجه به اینکه من تمکین کرده و ایشان من را ترک کردند ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید برا مهریه از طریق دادگاه اقدام نمایید .بر اساس ماده 1102 قانون مدنی ، " همین که نکاح به طور صحت واقع شد ، روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می شود "لذا برای نفقه نیز اقدام کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای مهریه و نفقه جاریه و معوقه می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده شما باید به دادگاه ارجاع شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه و نفقه مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت تمكين ميتوانيد نفقه بگيريد و براي مهريه هم ميتوانيد دادخواست دهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید.