مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مال غیر

باسلام
بنده یک زمین خریدم به صورت قولنامه ای ک بعد از چند وقت صاحب پیدا کرد ب کسی ک ب فروخت گفتم اومد سر زمین و زمین کناریشو نشونم داد گفت این برای منه بنده همون موقع شکایت کردم اما قاضی منع تعقیب زد براش الان بعد گذشت 1 سال همون زمین دوم رو هم خونه ساختن من دوباره شکایت کردم مدارک و تمام ماجرا هم توی دادخواستم دومیم نوشتم و حتی استشهاد محلی توی پرونده گذاشتم البته ب کمک وکیل ب نظر شما بزرگان بازم شاید قاضی منع تعقیب براش بزنه؟
از سایت خوبتونم خیلی تشکر میکنم و از تمام وکلایی که انقد با حوصله جواب پرسشارو میدن ممنونم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله امکانپذیر می باشد