مشاوره حقوقی رایگان - ایا در پرونده خلع ید و تصرف عدوانی امکان تقاضای صدور قرار اناطه وجود دارد؟

باسلام و عرض ادب ، بخاطر اختلاف ملکی سه پرونده در جریان داریم : 1- دادخواست خلع ید که مالک زمین مجاور نسبت به ما مطرح کرده 2- دعوی تصرف عدوانی که ما بر علیه مالک مجاور مطرح کردیم. الان فهمیدیم به اشتباه بخشی از ملک ما در سند مالکیت مالک مجاورمون ثبت شده و سومین دادخواست رو هم با مضمون دادخواست ابطال سند مالکیت ثبت کردیم ، آیا امکان درخواست توقف دادرسی در دعاوی اول و دوم تا حصول نتیجه و تعیین و تکلیف سند مالکیت طرف مقابلمون وجود داره ؟ با در نظر گرفتن اینکه دعوی اول حقوقی - دعوی دوم کیفری - و دعوی سوم هم حقوقی ثبت شده. اگر بله مستند به کدام موارد قانونی؟ باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.خیر.در قانون شرایط صدور قرار توقف دادرسی مشخص شده است .جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید.