مشاوره حقوقی رایگان - گزارش حادثه در حین کار

با سلام بنده استاد کار آرموتور بندی هستم به صورت پیمانکاری در یک پروژه ساختمانی مشغول هستم کار هم توسط کارفرما بیمه شده
یک روز یکی از کارگران بنده هنگام کار دچار حادثه در زانو شده و درد داشت ولی توانست روی پایش راه برود اعلام گزارش حادثه انجام ندادم
روز بعد که کارگر رفت عکس ct اسکن گرفت شکستگی نداشت ولی چون درد داشت به پزشک مراجعه کرده و MRI نوشت که پس گرفتن عکس MRI فهمید که رباط صلیبی پاره کرده ومن به کارفرما گفتم ولی کارفرما نایستاد و من به کارگرم گفتم که برو شکایت کن که شکایت کرد
بعد از این که کار های شکایت و پزشک قانونی و اداره کار را انجام داد حال اداره کار بنده (پیمانکار) را مقصر دانسته چون گزارش حادثه در کار انجام ندادم آیا الان میتونم گزارش حادثه در کار را ارائه دهم در ضمن حدود 4 ماه از حادثه میگذرد
لطفا راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.