مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دستور تخلیه با امضا یک شاهد

عرض سلام و وقت بخیر خدمت مشاوران و وکلا گرانقدر
احتراما معروض میدارم بنده مستاجر قرارداد اجاره نامه تنظیمی در مشاور املاک هستم که فقط امضا موجر و مستاجر و فقط همسرم بعنوان یک شاهد امضا نموده و شاهد دومی ندارد فقط مشاور املاک در قیمت مربوطه مهر و امضا خود را نموده
در پایان قرارداد به موجر اظهارنامه دادم بابت تمدید خودکار اجاره نامه مطابق هفتاد و دومین مصوبه ستاد کرونا و یکماه بعد نیز راس موعد اجاره بهای افزایش یافته قانونی را به حساب ایشان واریز نمودم
منزل مورد اجاره سه طبقه است که بنده همکف را اجاره کردم و مالک در طبقه اول و طبقه دوم مستاجر دیگری اجاره نموده حال موجر وکیل گرفته و دادخواست دستور تخلیه داده با استناد به یک گواهی پزشکی مبنی بر اینکه موجر 79 ساله بدلیل ارتروز زانو امکان استفاده از پله ندارد و میخواهد در طبقه همکف زندگی کند
ممنون میشم راهنمایی کنید که با توجه به حایز نشدن هیچکدام تز شرایط تخلیه که در مصوبه قید شده همچنین امضا یک نفر شاهد همچنین 78 ساله بودن موجر هنگام تنظیم قرارداد پارسال شورا چه حکمی میده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با دوشاهد امضا نگردیده است دادخواست رد می گردد باید از طریق دادگاه حکم تخلیه بگیرند

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید دونفر شاهد امضا کنن و حتی در صورت بودن شهود هم اگر اجاره به موقع پرداخت شده باشد تخلیه صادر نمیشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دونفر شاهد امضا کنن اگر هم اجاره به موقع پرداخت شده باشد تخلیه صادر نمیشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طبق قانون 76 دو نفر شاهد باید قرارداد اجاره را امضا کنند