مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر افت قیمت خودرو

سلام
بعد از مراجعه به شورای حل اختلاف و کارشناسی خودرو و تعیین 7 میلیون جهت افت قیمت، حالا شورا اعلام کرده یا تفاهم کن و تخفیف بده یا میفرستمت دادگاه و اونجا حداکثر افت به اندازه میزان خسارت که حدود 1 میلیون تومان بود خواهد بود.
میخواستم بدونم همچین چیزی صحت دارد یا خیر؟ من بپذیرم یا برم دادگاه؟ و اینکه مالک خودرو شهرستان است و باید حتما ایشان حضور داشته باشند؟ چون گفتن نمیتوانم وکالت مالک رو به عهده بگیرم و عملا نیاز به وکیل است... و اگر وکیل بگیرم هزینه بر عهده کیست؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا شورا طبق نظر کارشناسی که قطعی شده و اعتراض به نظر کارشناسی نشده رای باید بدهد.
ثانیا صلاحیت دادگاه بالای 20 میلیون تومان است. مبلغ 7 میلیون تومان در صلاحیت رسیدگی شورا است.
بنابراین چنین چیزی صحت ندارد.
در دعاوی حقوقی مثل همین موضوع مطالبه خسارت ، حوزه قضائی مخل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است. اگر در سامانه ثنا آدرس شهر دیگری ثبت شده آنجا صلاحیت رسیدگی دارد.
هزینه وکیل ابتدا باید توسط متقاضی پرداخت شود در نهايت در حکم دادگاه حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت حق الوکاله طبق تعرفه قانونی صادر میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید شورا بر اساس همین کارشناسی رای دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون کارشناس تعیین شده قاعدتا باید براساس نظریه کارشناسی رای صادر شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

افت قیمت بر اساس نظر کارشناسی تعیین میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود افت قیمت بر اساس نظر کارشناسی تعیین میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود.