مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عکس کارت ملی

سلام وقت بخیر
من درخواست تمدید گذرنامه داده ام ولی به دلیل مغایرت عکس کارت ملی و عکس حال حاضرم که برای گذرنامه گرفته ام، گذرنامه صادر نشده است.پلیس گذرنامه میگوید که باید ثبت احوال عکس کارت ملی را به روز کند. ثبت احوال می‌گوید امکان به روز کردن عکس نیست.آیا ادعای ثبت احوال صحت دارد؟ و ایا راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟(عکس کارت ملی مربوط به دو سال پیش است که دفتر پیشخوان از من گرفته و هنوز کارت ملی صادر نشده و به دستم نرسیده)
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ثبت احوال صحیح میگوید و امکان تغییر عکس کارت ملی تا 10 سال از تاریخ صدور وجود ندارد
به اداره گذرنامه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام امکان تغییر عکس کارت ملی تا 10 سال از تاریخ صدور وجود ندارد