مشاوره حقوقی رایگان - گذرنامه

سلام و عرض ادب من و خانمم از هم جدا شدیم و الان دخترم 11 سالش هست و پیش مادرش زندگی میکنه ایا مادر دخترم میتونه بدون اجازه ی من برای دخترم گذرنامه بگیره؟ ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان پذیر نیست مگر اینکه این حق به همسر بصورت وکالت داده شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر شما تحت تکفل مادر بزرگش باشد بله . اما اگر حضانت فرزندتان را به کسی دیگر انتقال نداده باشید خیر . زیرا شما ولی قهری فرزندتان هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای گرفتن گذرنامه فرزند زیر 18 سال ، اذن پدر لازم است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.
خير نمي توانند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه وکالت به او داده باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر تا رسیدن به سن 18 سالگی برای خروج از کشور نیاز به اجازه محضری پدر خود دارد اما اگر در طلاق یا حکم دادگاه یا در وکالتی جداگونه این اختیار را به ایشان داده باشید بله می تواند

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. به نظر میرسد وکالت ندادید پس نمیشود