مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط شوهر

شوهرم بسیار عصبی است و کتکم می زند چگونه شکایت کنم و کجا و چطور پزشکی قانونی بروم ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد تماس بگیرید درخدمتتون هستم نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 17 سال تجربه وکالت در مراجع قضایی بایستی پس از ضرب و جرح یا گواه یا صورتجلسه پلیس را داشته باشید که بعنوان دلایل محکمه پسند برای شروع کار اقدام نمایید البته موضوع بصورت فنی بایستی مطرح گردد و پرونده های مختلفی بر علیه ایشان مطرح نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شمامیتوانید به کلانتری مراجعه و ضرب و جرح را صورتجلسه کنیدو شکایت کنید همچنین تقاضای معرفی به پزشک قانونی را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان ضرب و جرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را از طریق کلانتری یا از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید