مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سود و زیان

سلام
3نفر هستیم در زمینه فروش محصولات باغی منطقه مون که میوه رو بصورت شرایطی میخوایم بخریم و بعد از تسویه با خریدار پولشون رو بدیم.
یه سرمایه گذار داریم و ما 2نفر کار بازاریابی و کل کارهای اجرایی انجام میدیم.
الان حدود 300 میلیون فقط بابت هزینه حمل و نقل و سبد پرداخت میکنه. کل پرداختی مون به باغدار احتمالا حدود 3میلیارد هست بعدا کم کم از فروش محصولات پرداخت میشه.
الان نحوه تقسیم سود اگه توافق در نظر نگیریم و کسی از اعضا سردرنمیاره این تقسیم چگونه هست؟(عادلانه و منطقی)
چطور باید عمل نمود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تقسیم سود توافقی است بهتر است قبل از شراکت در خصوص تقسیم سود زیان توافق کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توافقی باید عمل شود
بهتر است نسبت به مشاوره تلفنی اقدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

توافقی است و حتما بصورت مکتوب و قبل از شروع کار انجام گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به توافق 3نفردارد.بدون توافق راهی متصورنیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توافقی یا شخص سرمایه گذار درصد بیشتری از سود داشته باشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام
وقت بخیر
اگر کل سرمایه از طرف سرمایه گذار باشه شما میتوانید بدون اینکه در ضرر سهیم باشید مبلغی تعیین و از سرمایه دار مطالبه نمایید و یا اگر شراکتی کار کنید باید همه در سود و زیان سهیم باشن که میتوانید دونفر 60 درصد باشد که هر کدام 30 درصد محصوب میشود و سرمایه دار 40 درصد و یا اگر ارزش سرمایه زیادتر از کارکرد شما باشد این مورد به 50 درصد افزایش پیدا میکند