مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام.من از خانومم میخوام جدابشم و خانومم مهریشو اجرا گذاشته تنها یه خونه ک تو روستا دارم اونو توقیف کرده از طریق ثبت اسناد. خونه 90متریه حیاطشم ی 200متری هست وقیمت گذاری کردن 650میلیون تومان.الانم زنم و بچه هام تو خونه درحال زندگی کردن هستن.ولی خودم برگشتم خونه پدرم.بنظرتون اون خونه ک دارم بهشون میدن بخاطر مهریه چون خونه ی دیگه ای ندارم.مهریه خانمم 114سکه هستش

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای اعلام کنید تنها این خانه را دارید و درخواست رفع توقیف به دلیل مستثنیات دین بخواهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با تنظیم لایحه ای قوی خانه را جزء مستثنیات دین معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان با لایحه جامع و مانع آنرا مستثنیات دین بیان نمایید