مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

اگر خانومی خونه رو ترک‌ کنه بازم میتونه مهرشو بزاره اجرا؟ و اگر مرد اموال دیگه ای جز خونه ای‌ که توش ساکنه نداشته باشه خونه ازش گرفته‌ میشه؟ اگر خونه رو نمیدن مهریه به چه صورت پرداخت میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مهریه در هر حال ، به زوجه تعلق خواهد گرفت
خیر یک خانه ، جز مستثنیات دین ، محسوب میشود به شرطی که زوج ، در همان خانه سکونت داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مهریه ربطی به تمکین ندارد وخانه جز مستثنیات دین میشود و مهریه قسط بندی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه تخت هر شرایطی قابل مطالبخ است و نگران منزل نباشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام حتما به این نکته توجه فرمایید که اگر زوج در آن خانه ساکن نباشد ولو اینکه در جای دیگری مستاجر باشد، باز هم آن خانه قابل توقیف می باشد موفق باشید

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

سلام مهریه بر ذمه زوج هست و درهر حال قابل مطالبه است. اگر منزل جز مستثنیات دین محسوب گردد . اقساطی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن در هر صورت می‌تونه مهریه را مطالبه کنه و منزل مستثنیات دین و نمی توان توقیف کرد و مهریه به صورت اقساطی پرداخت می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه می تواند مهریه خود را به اجرا بگذارد و اگر مسکن جزء مستثنیات دین باشد مزایده نخواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک خانه در شان زوج از مستثنیات دین می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله مهریه تعلق می گیرد
با صدور قطعی عدم تمکین نفقه تعلق نخواهد گرفت
و یک منزل در حد شان و عرف اگر در آن ساکن باشید جزء مستثنیات دین محسوب می گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بله. مهریه اقساط قابل پرداخت است.

یک وکیل

بله زوجه بعداز عقد هر زمان اراده کند میتواند مطالبه مهریه نماید
خانه درشأن حز مستثنیات دین هست .باید دادخواست اقساط مطرح و بصورت اقساط پرداخت گردد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله-یک خانه اگر متعارف باشه جزو مستثنیات دین می باشد-در صورت اعسار زوج به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام یک خانه جز مستثنیات دین می باشد ،در صورت اعسار زوج به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که قیمت خانه بالا باشد امکان توقیف و مزایده هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله
خیر
بصورت اقساط