مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت بابت اثاث منزل

سلام. من زوجه هستم. خونه مشترک رو من اجاره کرده بودم. چند روز مونده به پایان قرارداد همسرم برای فرار از مسئولیت جهت تمدید قرارداد خونه منزل رو ترک کرد و من مجبور بودم برای تعمیرات خونه از قبیل رنگ زدن و تعمیر کابینت ها و ... جهازم رو به منزل پدریم منتقل کنم که همسرم اصلا برای تعمیرات و تحویل خونه نیومد. بعدا فهمیدم تو این اثنا یک روز پا شده رفته تو خونه کلانتری برده و از من بابت بردن اثاث شکایت خیانت در امانت کرده. آیا برای من حکم کیفری داره؟ با توجه به اینکه خونه رو من اجاره کردم وسایل رو من خریدم فقط فاکتورها رو نگه نداشتیم. و اینکه من فقط یکی دو هفته زودتر از موعد تحویل خونه اثاث رو بردم تا تعمیرات انجام بدم و خود همسرم کلید رو داد گفت برو به من ربطی نداره ...

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر محکومیت کیفری تحت هیچ عنوان نداره و نگران نباشین وسایل هم طبق قانون مال خانم است درصورت داشتن فاکتور یاسیاهه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که وسایل برابر لیست جهیزیه متعلق به شما باشد یا فاکتور داشته باشید مسئولیتی متوجه شما نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مرجع قضایی باید در این خصوص تحقیق کند.