مشاوره حقوقی رایگان - رد قطعی دادگاه در جواب درخواست فک پلاکم

با عرض سلام و خسته نباشید بنده حدود سه سال پیش ماشینمو به بنگاه فروختم بنگاه هم اونا به فردی دیگر فروخته با هماهنگی بنگاه هر کاری کردیم نتونستیم این شخص را پیدا کنیم بله بنده اقدام به فک پلاک کردم برج شیش سال گذشته بود و دی‌ ماه نود و نه جواب فک پلاک من از طرف دادگاه اعلام شد که درخواست بنده رو رد کرده بودن حقیقتش از متن حکمی که دادن درست سر درنمی‌آورم خواهشا راهنماییم کنید ممنون می‌شم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید توقیف پلاک خودتون رو از دادستانی تقاضا کنین بعدم مدارک با دادنامه جهت اظهار نظر قطعی باید دیده بشه

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بهتر است مشاوره حضوری با وکیل داشته باشید تا پس از مشاهده رای اقدام صحیح بعمل آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی به طرفیت خریدار اول و دوم مطرح نمایید و
جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما جهت اظهارنظر تحقیق باید بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادنامه صادره باید بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.