مشاوره حقوقی رایگان - گاز عمومی

سلام
من در مجموعه ای زندگی می کنم که 9 واحد آپارتمان گاز مشترک دارد ما زمستان ها سر اینکه یک سری افراد شومینه استفاده می کنند و هزینه اضافی پرداخت نمی کنند مشکل داریم و مدیر ساختمان هم چون خودش استفاده می کند می گوید رای اکثریت مخالف پرداخت هزینه اضافی هست؟ سوال من این هست چطوری میتونم اعتراض قانونی ثبت کنم؟ وآیا با رای گیری مدیر می توان این قضیه رد کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید در نحوه پرداخت هزینه انشعاب تجدید نظر نماییدیا به صورت پرداخت بر اساس مساحت قسمت اختصاصی واحدها شارژ پرداخت گردد یا با رای‌گیری و اکثریت آرای حاضرین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اکثریت مالکان موافقت نمایند ، میتوانید از از آنها مبلغ بیشتری بابت گاز اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ملاک رای اکثریت می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی کنید رای اکثریت را به دست آورید.