مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
20 سال پیش پدرم فوت کرده ما 1 پسر 7 ساله و 3 دختر9 تا 13 ساله بودیم، مادرم خانه پدری را فروخته و خانه ای به نام خود خریده است.
فروش خانه در آن زمان به چه صورت بوده؟ آیا قانونی بوده؟
و اینکه الان برای پس گرفتن سهم خود می‌توانیم کاری کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا اینرا باید بدانید مهریه مادر شما از دیون ممتازه است یعنی اول مهریه کسر می‌شود بعد اموال تقسیم می‌شود.
ثانیا هزینه های کفن و دفن و مراسم ترحیم نیز می بایست کسر شود.
ثالثا اگر تمام این موارد لحاظ شده و سهم الارث به فرزندان می رسد بحث مفصلی است. اگر جد پدری زنده بوده وی قیم محسوب می‌شود و فروش اموال صغیر که شما و خواهر و برادرهایتان باشید باید با اجازه دادستان باشد والا باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروش غیر قانونی بوده و می توانید سهم خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مدارک و مستندات بررسی گردد مادرتان حق انتقال داشته است