مشاوره حقوقی رایگان - کینه شخصی

بنده پسرم پرونده ای داشت که باید در تاریخ معینی ده میلیون ریال واریزکنم به دادگاه .پسرم را گفتم همینجا باش تا من فیش واریزی را بیارم. وقتی برگشتم دیدم چشمان پسرم اشکیست و دستبند به دست عازم زندان است پرسیدم چرا گفت سه سال زندانی دارد. گفتم اجازه بدهید پرونده را ببینم که جرمش چیست. گفت شما نمیتوانید ببینید.نهایتا رفتم پیش معاون دادستان خودم متوجه شدم سارقی همنام پسر من بوده و حکم مال او بود. حالا 90 ضربه شلاق خورده و تازه گفت فردا بیا برو پیش قاضی که حکم راصادر کرده وخواهش کن تا حکم را بشکند و ماهم با قاضی مربوطه جریان را میگوییم و نهایتا یکماه زندان به او داد.. چرا پسر من بیگناه یکماه زندان و 90 ضربه شلاق بخورد و تازه میگویند اشتباه نکردیم. دو مورد دیگر دارم ولی فقط خواهش دارم جواب مرا بدهید کجا شکایت کنم غیر از اون شهرستان چون همه باهمند .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به دادگاه عالی انتظامی قضات شکایت خود مبنی بر تخلف قاضی را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بابت تخلفات قضات به دادگاه وداسرای انتظامی قضات شکایت می کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

حکم پسر شما قطعی شده و مجازات هم اجرا شده می بایست زودتر اقدام به مشاوره می کردید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به دادگاه عالی قضات شکایت خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادسرای انتظامی قضات شکایت خود را ثبت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بابت تخلفات قضات به دادگاه وداسرای انتظامی قضات شکایت می کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات موضوع را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید