مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از عضویت هیات علمی و استخدام مجدد در دانشگاه دیگر

با سلام و خسته نباشید
بنده عضو هیات علمی پیمانی دانشگاه هستم که 4 سال تعهد خدمت داشته‌ام که بیش از یک ماه‌ است که تعهد خدمتم تمام شده است و به دلیل مسافت 1000 کیلومتری محل زندگی و دانشگاه محل خدمتم چندین بار درخواست انتقال داشته‌ام ولی متاسفانه مورد پذیرش قرار نگرفته‌است، حال اگر استعفا دهم و مورد پذیرش قرار نگیرد می‌توانم در پایان مدت قرارداد پیمانی دانشگاه فعلی را ترک نمایم و در دانشگاه دیگری استخدام شوم؟ همچنین آیا دانشگاه فعلی محل خدمتم می‌تواند با استعفای من موافقت نکند در شرایطی که من پیمانی هستم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق آیین نامه و مقررات استخدامی نیروهای پیمانی
وفق ماده شش
فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین قرارداد یا یک ماه اعلام قبلی امکان پذیر خواهد بود مگر آنکه در قرارداد مدت کمتری تعیین شده باشد
لذا می توانید درخواست استعفای خود را به دانشگاه اعلام نمایید و در صورت عدم پذیرش از طریق دیوان عدالت اداری الزام دانشگاه را پذیرش استعفا خواستار شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در پایان مدت قرارداد ، شما میتوانید درخواست انصراف از کار را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید استعفای خود را به دانشگاه بدهید و با توجه به این که مدت قرارداد تمام شده مشکلی پیش نمیاد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید قانونا نسبت به استعفا اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست استعفای خود را به دانشگاه اعلام نمایید و در صورت عدم پذیرش از طریق دیوان عدالت اداری الزام دانشگاه را پذیرش استعفا خواستار شوید