مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی

همسر من به دلیل فروش مال غیر به 4 سال زندان و رد مال متهم شده. چند تا پرونده مالی هم داره که محکوم به پرداخت شده. الان 4 ماه است که در زندان است . سند هم ندارم . چه جوری می توانم بهش کمک کنم.
اعسار می شود داد
یا با پابند الکترونیکی بیرون بیاید؟
اگه شاکی فروش مال غیر را راضی کنم از زندانیش کم می شود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. گذشت شاکی از موجبات تخفیف می باشد.در مورد پابند از اداره سرپرستی زندان سوال فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اموال شاکی ها را بپردازید و رضایت بگیرید از موجبات تخفیف و تعلیق است .
اگر مالی ندارد دادخواست اعسار بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به این که مجازات همسر شما درجه 4 می باشد باید یک چهارم مجازات و محکومیت و سپری وسپس می‌توانید با جلب نظر شاکی خصوصی از پابند الکترونیکی استفاده نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گذشت شاکی موثر است در تخفیف و تعلیق در مورد پابند نظر مساعد قاضی را با رفتار درست و رضایت شاکی جلب کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست اعسار بدهید
و به دادیار ناظر زندان مراجعه نمایید
و بعد از گذشت مدتی از حبس ، میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات و زندان نیمه باز را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت شرایطی میتوانید تخفیف بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با رضایت شاکی را اخذ کنید یا دادخواست اعسار بدهید.