مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

با سلام
من از شخصی شاکی شدم در پلیس فتا بعد از اظهار متهم رضایت دادم
ولی الان برای بنده پیامک اومده که پرونده شما به دادیار هفتم ارجاع داده شد؟
الان این چطور شده؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده جهت اظهار نظر نهایی به دادیاری ارسال گردیده است رضایت شما در فرایند پرونده موثر خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.جهت اظهارنظر ورای موقوفی تعقیب بهلحاظ گذشت شاکی از شعبه مربوطه به شماابلاغ شده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به لحاظ صدور موقوفی تعقیب برای ثبت اظهار نظر شما مینی بر رضایت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نسبت به جنبه خصوصی جرم ، قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد و نسبت به جنبه عمومی جرم ، دادسرا رسیدگی خواهد نمود و دادگاه هم رای صادر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از لحاظ صدور موقوفی تعقیب برای ثبت اظهار نظر شما مینی بر رضایت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است جرم مربوطه از جرایم غیر قابل گذشت بوده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
نسبت به جنبه عمومی رسیدگی و نسبت به جنبه خصوصی قرار موقوفی تعقیب خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه رضایت خود را اعلام کنید.