مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه با اعلام موجر پس از اتمام قرارداد

سلام و خداقوت
مقدمه: بنده مستاجر هستم (طبق قانون درصورتی که بخواهم پس از اتمام قرارداد تخلیه کنم باید یک ماه قبل به موجر خبر بدهم)
اما یکماه قبل با پدر موجر به توافق رسیدیم برای تمدید اجاره (مالک دختر 35ساله است) و اجاره به امضای مستاجر و دو شاهد رسید و منتظر امضای مالک بودیم که برای امضا مراجعه نکرد و یکروز پس از پایان قرارداد اعلام به تخلیه کرد.

سوال1: اگر بخواهیم تخلیه کنیم قانونا چقدر فرصت داریم؟ یکماه یا بخاطر کرونا سه‌ماه؟
سوال2:در این مدت (یکماه یا سه‌ماه) آیا باید خسارت روزانه پرداخت کنیم(که در قرارداد ذکر شده)یا اجاره بهای قبلی یا جدید(20درصد در کلانشهرها) پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلافاصله باید تخلیه کنید هم باید اجاره بدهید هم اجرتالمثل ایام تصرف

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره خود به خود و بدون تنظیم قرارداد و با افزایش 20 درصد تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر ، خودش مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر اثبات بشود ، در صورت انتقال خانه و ثبت انتقال در دفترخانه ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر
و ...
برای تمدید قرارداد ،
مستاجر باید یک اظهارنامه مبنی بر تمدید قرارداد با افزایش 20 درصد برای موجر ارسال نماید و مبلغ 20 درصد را به حساب موجر واریز نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه تحت شرایطی قرارداد قابل تمدید است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق مصوبه ستاد ملی تحت شرایطی قابل تمدید خواهد بود