مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

شوهر من میگه بچه از من نیس و من شکایت کردم. اون وکیل داره.ایا وکیلش میتونه درخواست پرینت خط منو بده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به شکایت و خواست طرفین دارد می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر رابطه نامشروع شکایت کنه می‌تونه درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بده.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان اخذ پرینت با دستور قضایی می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با دستور مقام قضایی می تواند درخواست پرینت مکالمات شما را بدهد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک روابط نامشروع مطرح گردد بله وکیل یتواندد به وکالت از ایشان درخواست پرینت خط کنند. با دلایل موجه و دستور مرجع قضایی البته.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بله می تواند به اتهام رابطه ی نامشروع درخواست دهد و مقام قضایی هم در صورتی که ادعای ایشان را تاحدودی مقرون به صحت بداند دستور مربوطه را صادر خواهد نمود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر چنین امکانی وجود نداره مگر اینکه قاضی دستور بده