مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خطی که سوزوندم دوباره گرفتم

سلام من یه خط ایرانسل دائمی دارم که سوزوندمش دوباره گرفتمش آیا ازش میشه پرینت گرفت ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط پرینت از تماس های خروجی با درخواست از مخابرات امکان دارد ولی پیام ها و تماس های ورودی امکان ندارد مگر با دستور مقام قضایی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا6 ماه اخذ پرینت تماسها امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید